Reactie Van Geneugden: "Het leek wel een thuiswedstrijd"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Van Geneugden: "Het leek wel een thuiswedstrijd"
Foto: © SC

OHL kon vanavond overtuigend winnen van Charleroi. Dat zag ook trainer Ronny Van Geneugden. Hij genoot met volle teugen.

“Ik ben blij dat we eindelijk nog eens de nul kunnen houden, al hebben we er wel wat hulp voor nodig gehad, vooral bij de penalty”, vertelt hij aan Sporza Radio. "Ik ben heel fier op de groep, vooral ook op de manier waarop de doelpunten tot stand gekomen zijn. Je ziet dat men elkaar iets gunt. Wie scoort, maakt in principe niet uit. Dat zie je aan de assists."

Thuiswedstrijd

Guisseppe Rossini miste vlak na de rust nog dé kans op de gelijkmaker. Het was pas nadien dat Leuven de score opdreef. "De misser van Rossini kort na de rust was bepalend. Daar hebben we ons aan opgetrokken. Na de gemiste penalty was bij hen de veer gebroken en heeft het thuispubliek zich zelfs achter ons geschaard. Wij hadden het gevoel dat we door twee supportersclans gesteund werden en een thuiswedstrijd speelden."

Goed voetbal

Na een stroef begin, lijken de Vlaams-Brabanders nu echt vertrokken. "14 punten na 10 speeldagen is een mooi gemiddelde. Vorig seizoen wilden we gemiddeld 1 punt per wedstrijd. Nu willen we beter doen en tussen plaats 10 en 12 eindigen. Wat me vooral tevreden stemt, is dat we de topscorer (Ibou, red.) in onze rangen hebben en al 21 doelpunten hebben gemaakt. Dat bewijst dat we goed voetbal proberen te brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties