"Kunnen film maken van Pepe's overtredingen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
"Kunnen film maken van Pepe's overtredingen"
Foto: © SC

Tito Vilanova was niet opgezet met de kritiek van Pepe op de spelers van Barça. De verdediger van Real vond zijn tegenstanders theatraal. "We zouden een film kunnen maken van alle schoppen die hij vanavond uitdeelde", aldus Vilanova op de persconferentie.

Portugees international Pepe vond dat de spelers van Barcelona aan het duiken waren in het 2-2 gelijkspel van zondagavond. De 44-jarige coach van Barcelona, Tito Vilanova, diende hem van antwoord.

“Als Pepe denkt dat we theatraal waren, zit hij ernaast. Je kan een hele film vullen met de schoppen die hij vandaag uitdeelde”, liet Vilanova optekenen.

Vilanova had verder nog lof voor zijn geïmproviseerde verdediging. “Onze basisverdedigers waren er vandaag niet bij, Piqué, Puyol en Abidal waren al geblesseerd. Na 27 minuten blesseerde Dani Alves zich ook. Ik ben blij hoe hun vervangers zoals Adriano en Montoya de match aangepakt hebben.”

Vilanova bracht Adriano centraal naast Mascherano. Voor de wedstrijd had iedereen daar Alex Song verwacht. “Song kent het concept, maar het kost hem meer tijd om het uit te voeren. Adriano is sneller, dat hadden we nodig tegen Real Madrid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties