Simeone: "Ik zal nooit trainer van Real Madrid zijn"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Simeone: "Ik zal nooit trainer van Real Madrid zijn"
Foto: © SC

Atletico Madrid-trainer Diego Simeone zal nooit trainer zijn bij stadsrivalen Real Madrid. Dat verklaarde hij zelf in een interview met radiostation 'Rock and Closs'.

In december 2011 nam de Argentijn de leiding over van de club uit de Spaanse hoofdstad. Sindsdien leidde hij hen vorig seizoen naar de titel van de UEFA Europa League. Op dit moment staat de club op een gedeelde eerste plaats in de competitie samen met FC Barcelona. Van de zeven eerste wedstrijden van het seizoen won de club van Rode Duivel Thibaut Courtois er zes en speelde ze een keer gelijk.

De voormalige Argentijnse international is nog altijd gelukkig in het Vicente Calderon en zegt dat hij nooit de oversteek naar Real Madrid zal maken. “Ik zal nooit trainer worden van Real Madrid, want ik ben nogal sentimenteel als het gaat over dingen uit het verleden. Ik zal wel gek zijn, maar deze club zit diep in mijn hart genesteld.”

“Ik heb een contract tot het einde van het seizoen en wie me kent, weet dat ik afga op mijn gevoel. Op het moment voel ik me hier goed en hopelijk kan ik met de club bereiken wat ik met hen altijd al wilde bereiken. Alle eer gaat naar de spelers en we halen voordeel uit de verschillende kenmerken die zijn bezitten”, besluit de oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties