Deschamps: "Alles mogelijk tegen Spanje"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Deschamps: "Alles mogelijk tegen Spanje"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe reageer je bij het besef dat je voor de WK- kwalificaties bent ingedeeld bij het beste land ter wereld? Huidige bondscoach van Frankrijk neemt er gewoon vrede mee. "Het zij zo", klinkt het bij Deschamps.

Deschamps, zelf winnaar van de wereldbeker met Frankrijk, weet dat hij weinig aan de situatie kan veranderen. “We moeten eerlijk zijn. We zijn nu eenmaal ingedeeld in een groep met het beste team ter wereld. Mensen kunnen daarover van mening verschillen maar het blijft gewoon een feit. Ons hoofddoel blijft desalniettemin om ons te kwalificeren voor het WK”, aldus Deschamps die zich dinsdag in Spanje niet van plan is om zich bij de pronostieken neer te leggen. “In het voetbal is alles mogelijk.”

Balbezit

Niet alleen Deschamps, ook Jérémy Ménez, aanvaller van Les Blues, is niet van plan om zich als een lammetje naar de slachtbank te laten leiden. “Ja het gaat heel lastig worden en dat beseffen we ook. Maar we moeten ons balbezit behouden en goed verdedigen. We hebben op het EK ook tegen hen gespeeld en we weten inmiddels dat ze ons op onze eigen helft willen vastpinnen. Het is cruciaal dat we dat niet toelaten en proberen langs hun eerste linie te komen”, aldus Ménez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties