Woluwe nieuwe leider in Tweede Klasse

Christophe van den Boom
| 3 reacties

Naast de wedstrijd van Aalst en Dessel stonden er ook nog twee andere wedstrijden op het programma. WS Woluwe won in eigen huis van Lommel en neemt de leiding over van Westerlo. Sint-Niklaas ging op eigen veld onderuit tegen Eupen.

Sint-Niklaas – Eupen 1-4

In het Stedelijk Sportcentrum won Eupen gemakkelijk van Sint-Niklaas. De Japanner Ibusuki maakte een goede beurt. Hij maakte drie van de vier doelpunten. Na tien minuten spelen kwam Eupen op voorsprong via Santos. Niet veel later kwam Ibusuki op dreef en maakte er prompt 0-3 van. Bij deze stand liet de club uit de Oostkantons de pedalen los en kon Sint-Niklaas zich beter in de wedstrijd knokken. Mboyo bracht terug hoop met de 1-3, maar opnieuw Ibusuki legde de wedstrijd zes minuten voor affluiten in de definitieve plooi.

WS Woluwe – Lommel united 3-1

Woluwe kwam al na twintig minuten 2-0 voor via Diowo en De Oliviera. Lommel kon daar weinig tegenover zetten. Iets na het halfuur diepte Amoah de stand uit tot 3-0. In de tweede helft lukte Dieter Dekelver de eerredder. Nadien ging Lommel nog op zoek naar een tweede doelpunt, maar dat kwam er niet meer.