Lewandowski wijst Manchester United de deur

Lewandowski wijst Manchester United de deur
Foto: © SC

Robert Lewandowski geniet grote interesse van Manchester United. De Poolse international is niet van plan om de Duitse grootmacht te verlaten. Al zou hij ooit de overstap wel willen maken.

Tijdens het Champions League-duel tegen Manchester City zat Alex Ferguson in de tribune om de Pool met eigen ogen te kunnen zien spelen. “Ik had totaal geen idee dat hij er was”, aldus de spits tegen Daily Mirror. “Maar dat zou me toch niet beïnvloeden. Ik ben niet van plan om van club te veranderen.”

Zijn uitspraken doen vermoeden dat een transfer niet voor vandaag is, maar toch heeft hij veel bewondering voor het Engelse voetbal. “Ik heb de kans nog niet gehad om in Engeland te spelen, maar die dag komt misschien ooit nog. Ik vind dat het Britse voetbal snel en hard is.”

Op dit moment bereidt de speler zich voor op het treffen met Engeland. Hij waarschuwde The Three Lions eerder al dat Polen met de drie punten zullen gaan lopen. “Engeland is een belangrijke wedstrijd voor ons en we moeten laten zien dat we die kunnen winnen. Het zou wel eens beslissend kunnen zijn voor ons", besluit Lewandowski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties