Mboyo: "Droomweek compleet"

Koen Schaaphok
| 7 reacties
Mboyo: "Droomweek compleet"
Foto: © SC

Het ging snel voor Gentenaar Ilombe Mboyo. Het ene moment bevindt hij zich met Gent op trainingskamp en een week later mag hij zichzelf international noemen. Debuteren in een uitzinnig Koning Boudewijnstadion was de climax. "Dit is de beste week van mijn leven", aldus Mboyo.

Het zag er nochtans lang naar uit dat Petit Pelé Mboyo niet zou debuteren. Kort voor tijd bracht Wilmots hem echter de verlossende boodschap dat hij zich moest klaarmaken om in te vallen. Net zoals hij een kleine week eerder ook al deed aan de telefoon. “De coach had mij van meet af aan gezegd dat ik me niet het vijfde wiel aan de wagen moest voelen omdat ik in de plaats kwam van Romelu Lukaku”, vertelde de aanvaller na afloop van de gewonnen partij tegen Schotland aan Het Nieuwsblad.

Droomweek

Dat werkte wonderwel voor Mboyo. “Hij vertelde me bevrijd te spelen, zonder complexen, als volwaardig lid van het team. Dat hij me ook nog eens liet invallen, betekent veel voor mij. Mijn droomweek is nu compleet”, aldus een uitzinnige Ilombe Mboyo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties