Chileens 'bad boy' Medel weer gearresteerd

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Chileens 'bad boy' Medel weer gearresteerd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gary Medel, Chileens international en speler van FC Sevilla, is door de politie gearresteerd op de luchthaven van Santiago de Chile. Hij zou tijdens zijn verblijf in Chili een journaliste hebben aangevallen.

Gary Medel was deze week in Chili om als international te spelen met de nationale ploeg, onder meer tegen Argentinië in de WK-kwalificatie. De 25-jarige speler werd in de luchthaven gearresteerd door de politie net toen hij terug naar Spanje wilde vertrekken.

Medel zou een journaliste geduwd hebben toen die hem poogde te interviewen. De 'Pitbull' - zoals hij ook wel wordt genoemd - werd echter snel weer vrijgelaten omdat de journaliste in tegenstelling tot wat ze beweerde geen letsels heeft opgelopen aan het incident.

Medel komt wel vaker negatief in het nieuws. Zo zou hij vorige zomer een voorbijganger op straat met de dood hebben bedreigd. Hij werd dit jaar ook al eens uit de Chileense selectie gegooid toen hij met ploegmaat Eduardo Vargas een nachtje ging doorzakken vlak voor een belangrijke wedstrijd tegen Venezuela.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties