Allegri: "Bijna in degradatiezone"
Koen Schaaphok
| 4 reacties
Allegri: "Bijna in degradatiezone"
Foto: © SC

Het blijft er slecht uitzien voor de Italiaanse topclub AC Milan. Na de zoveelste teleurstelling, 3-2-verlies tegen Lazio, was coach Massimiliano Allegri realistisch. "De degradatiezone komt dichterbij."

Allegri klonkt na het verlies tegen de Biancocelesti als een verslagen man. "We hebben geprobeerd het duel te controleren en stand te houden tegen de counters van Lazio, maar daar zijn we niet in geslaagd. We hebben moeten boeten voor twee doelpogingen van de tegenstander”, aldus Allegri, die afsloot met een onheilspellende gedachte. “We moeten nu geen puntenverlies meer lijden, anders zakken we af naar de degradatiezone."

“Best gedaan”

Halverwege de tweede helft kwam de Nederlander Urby Emanuelson in het veld namens de Rossoneri. Ondanks een assist mocht het uiteindelijk niet meer baten. "Ik heb mijn best gedaan om de ploeg van dienst te zijn en we hebben alles in het werk gesteld om doelpunten te maken. Als AC Milan zijnde kunnen we het ons niet veroorloven dat we op zo'n manier spelen. De derde treffer hebben we te gemakkelijk geïncasseerd", aldus Emanuelson aan deinternationale media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties