Reactie "Hadden ze moeten pakken"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
 "Hadden ze moeten pakken"
Foto: © SC

Anderlecht-verdediger Bram Nuytinck oogde zichtbaar teleurgesteld na de jammerlijke verliespartij in Sint- Petersburg. Een penalty was genoeg om Anderlecht, dat goed partij gaf, de das om te doen. "Hier hadden we ze moeten pakken", aldus de Nederlander.

Op de vraag of hij ook gevloekt heeft na de wedstrijd, antwoordde Bram Nuytinck instemmend. “Ja, het is gewoon jammer. We begonnen goed en speelden aardig. Ik ben nu boos. Hier had zoveel meer ingezeten. Ik moet er nog even van bekomen”, aldus de verdediger.

Zonde

Ook over de bewuste strafschopfase kon Nuytinck nog wel even napraten. Op het bewuste moment leek het erop dat Jovanovic zijn tegenstander Anyukov neer trok. “De scheidsrechter had het beter moeten zien. Hij ging gewoon liggen. Dan krijg je een penalty en dat is gewoon zonde. Het is jammer van de goede wedstrijd die we speelden.”

Het ziet er naar uit dat de troepen van John van den Brom ongelukkig terug richting België trekken. “Het is doodzonde want hier hadden we Zenit moeten pakken. We speelden goed en ook onze organisatie stond er. Het is jammer dat we zelf niet scoorden maar als we dan door zo’n doelpunt verliezen doet het gewoon pijn”, besluit Bram Nuytinck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties