Mannaert: "Geen vrees voor pandoering"

Christophe van den Boom
| 13 reacties
Mannaert: "Geen vrees voor pandoering"
Foto: © SC

Club Brugge neemt het donderdag in de Europa League op tegen Newcastle United. Het wordt geen gemakkelijke avond voor Blauw-Zwart. Dat beseft ook Vincent Mannaert, algemeen manager van Club.

“Op papier is dit de moeilijkste affiche voor ons. De Premier League is misschien wel de sterkste competitie ter wereld. Het niveau zal hoog zijn. Newcastle heeft een heel sterk team, maar ik vrees niet voor een pandoering zoals in bordeaux. Ik ben niet bang. Wie bang is, krijgt slaag”, aldus Mannaert aan Sporza.

“Ik ben ervan overtuigd dat onze spelers met veel trots op het veld zullen komen. Zij hebben lessen getrokken uit de wedstrijd op Bordeaux. Wie donderdag speelt, zal scherp zijn. En als we scherp zijn, creëren we overal kansen. Die moeten we dan wel afmaken.”

Newcastle staat na twee wedstrijden aan de leiding in groep D met vier punten. Club Brugge staat derde op een puntje van de Engelsen. Als Club wint kan het de leiding overnemen in de groep. Newcastle won eerder al op eigen veld van Bordeaux met 3-0. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties