Reactie Sonck: "Beloning voor harde labeur"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Sonck: "Beloning voor harde labeur"
Foto: © SC

Wesley Sonck liep er tegen Zulte Waregem meteen de volle negentig minuten bij. De nieuwe spits van Waasland-Beveren is blij dat hij nu de vruchten plukt van vier maanden hard labeur.

Tomas Taecke in Beveren

"Het was leuk om meteen in de basis te staan, wat ik eigenlijk niet verwacht had. Door de blessure van Zennaro moest ik dan ook nog eens de partij uitspelen. Ik stond 3,5 maanden langs de kant en had een absoluut gebrek aan wedstrijdritme".

"Wel is het zo dat ik de voorbije maanden mijn conditie op peil hield bij Appelterre. Dat is de club van mijn broer, waar vier keer per week getraind wordt. Ik heb goed werk geleverd en pluk daar nu de vruchten van. De komende dagen zal ik wel platte rust nemen en geen gekke dingen doen. Woensdag volgt er opnieuw een belangrijke wedstrijd".

"Wat betreft de wedstrijd van vandaag kregen beide ploegen flink wat kansen. Zulte Waregem legde er wel twee in het mandje en dat is het verschil".

"Ik heb een goed gevoel bij deze club. Veel mensen moet ik nog leren kennen maar tot op dit moment ben ik goed begeleid en werd ik ook snel aanvaard".

"Het Belgische voetbal begrijp ik wel niet zo goed. Het is niet omdat ik 34 ben dat ik niets meer kan. Gudjohnsen scoort ook met zijn ogen dicht. Hij is een pak beter dan mij, maar dat toont toch aan dat leeftijd niet het enige is", aldus Wesley Sonck.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties