Interview Dachelet: "Spelers nog steeds achter Janssens"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Dachelet: "Spelers nog steeds achter Janssens"
Foto: © SC

Lierse verloor dit weekend de derby tegen KV Mechelen met 3-0. De supporters waren achteraf woest. Miguel Dachelet, verdediger van Lierse, kan ze begrijpen: "Het was echt onze schuld, we waren nergens zaterdag."

Dachelet begrijpt de supporters volledig: "We waren echt nergens zaterdag, we wonnen geen duels, speelden niet als team en verloren de derby die voor de supporters erg belangrijk is. In de vorige matchen die we verloren hadden we ook moeite om te scoren maar toen stond er tenminste een ploeg, een collectief. Dit was niet het Lierse dat de supporters gewend zijn te zien, het was echt slecht. Onze tegenstander heeft er ook goed van geprofiteerd."

Volgens Dachelet is de prestatie van zaterdag geen teken dat de spelers het gehad hebben met trainer Chris Janssens: "We staan nog steeds achter de trainer. Als we dat niet waren lag hij al lang buiten. We hebben nu één punt minder als we vorig seizoen in deze periode hadden. En dat met een erg jonge ploeg, de resultaten zijn de laatste drie weken niet in ons voordeel geweest maar we moeten vooruit kijken."

Vooruit, dat betekent de wedstrijd van woensdag tegen Club Brugge dat ook niet in grote vorm zit: "We gaan die match voorbereiden zoals elke andere wedstrijd. Nu moeten we wel zorgen dat we er staan als ploeg. Niet zoals tegen Mechelen, er moet meer strijd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties