Laatste 2 dagen gaan in!

Fabian Morren
| 0 reacties
Laatste 2 dagen gaan in!
Foto: © SC

Vandaag is het de laatste kans om bij Unibet de bonus van 100 euro te verzilveren. Vanaf morgen valt u terug op 60 euro. Registreer je dus nu via Voetbalkrant bij Unibet en maak naast 100 euro bonus ook nog kans op een reis. Het is écht de allerlaatste kans!

Als bestaande klant moet u op de Belgische UNIBET gaan spelenU moet een nieuwe account openen via deze pagina. Met een nieuwe loginnaam en nieuwe e-mail. Als u dit nu al doet, krijgt u tot 100 euro bonus extra! Dit is legaal en honderd procent toegestaan door UNIBET! Ook voor nieuwe klanten is het de laatste kans op de bonus van 100 euro!

Vanaf donderdag valt u terug op 60 euro bonus. Nu is dat nog 100 euro. En dat maakt een behoorlijk verschil. Als je een gokje waagt op Waasland-Beveren op het veld van Lokeren levert u dat nu 650 euro op. Vanaf donderdag wordt dat nog 390 euro. Of wat dacht u van een bekerzege van HBS op Nac Breda. Nu levert u dat 2200 euro op, tegenover 1320 euro donderdag.

De beste manier om snel te registreren én te betalen is via een paysafe-kaart. Deze kunnen gehaald worden in het tankstation in uw buurt! Doe het nu nog vandaag en profiteer van de 100 euro bonus!

Er is echter nog meer! Als u zich registreert bij UNIBET geeft Voetbalkrant.com een gratis ticket voor een nieuwe wedstrijd of betaalt u een ticket terug tot 20 euro per ticket.

Bovendien zal één van de inschrijvers samen met een extra persoon een VIP-reis krijgen. Hotel, vlucht en de tickets voor de match worden door Voetbalkrant.com geregeld!

7000 euro, een gratis ticket én een VIP-reis... Deze kans krijg je maar één keer!

Hoe inschrijven?

1) Schrijf nu in via onze site, KLIK HIER

2) Vraag je gratis tickets en schrijf je HIER in voor de reis

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties