Reactie Buffel: "Dit is ongezien de laatste maanden in Genk"

Fabian Morren
| 9 reacties
Buffel: "Dit is ongezien de laatste maanden in Genk"
Foto: © SC

RC Genk weet weer wat verliezen is: 0-2 tegen een gretiger Standard. Thomas Buffel zoekt naar verklaringen voor de mindere wedstrijd. "Ontbrak de frisheid een beetje?"

Fabian Morren in Genk

"We waren niet scherp genoeg in de eerste helft. Er waren ook niet veel kansen. We hadden de intentie om snediger aan de tweede helft te starten, maar de tegengoal viel te snel", aldus Buffel.

"Je weet dan dat Standard puur op de counter gaat spelen", vervolgt de middenvelder. "Het was niet onze beste match. Aan de andere kant weet je dat je in topmatchen niet veel kansen krijgt. Dit is ongezien voor de laatste maanden. We hebben de fans al veel verwend, maar nu leek de frisheid wat te ontbreken. Uiteraard ook alle credits voor Standard."

Zaterdag wacht al opnieuw een match tegen AA Gent. "We hebben dus al heel snel een kans om dit recht te zetten. Ach, je kan beter een keer verliezen en dan winnen in plaats van twee keer gelijk te spelen. We speelden in de tweede helft ook open kaart. Meer dan een gelijkspel zat er niet in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties