Chelsea op zoek naar racistische supporter

Koen Schaaphok
| 6 reacties
Chelsea op zoek naar racistische supporter
Foto: © SC

Chelsea is duchtig op zoek naar een bewuste supporter van de club. Er is inmiddels een foto opgedoken waarin de man in kwestie een apengebaar maakt naar Manchester United-aanvaller Danny Welbeck tijdens het League-cup duel tussen beide teams.

Het was de Daily Mail die donderdag de bewuste foto publiceerde. The Blues willen een nieuwe racismerel duidelijk mijden als de pest en de supporter zo snel mogelijk straffen. Een woordvoerder van de club uit Londen bevestigde het onderzoek. "Chelsea kan bevestigen dat de club het incident onderzoekt. We bekijken al het beeldmateriaal en we vragen iedereen die deze persoon kent, zich te melden bij de club.” Chelsea won uiteindelijk van Manchester United met een 5-4-overwinning in de verlenging.

Clattenburg

De anti-racismecel van Chelsea beleeft drukke tijden. De club diende deze week ook al een klacht in tegen scheidsrechter Mark Clattenburg. Hij zou zondag in het competitieduel met Manchester United een racistische opmerking richting John Obi Mikel hebben gemaakt. Clattenburg ontkent de aantijgingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties