Reactie Capon: "Doelpunt voor overleden grootvader"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Capon: "Doelpunt voor overleden grootvader"
Foto: © SC

Brecht Capon maakte geen deel uit van de basiself maar kon na de pauze zijn doelpuntenrekening voor dit seizoen toch openen. "Deze goal draag ik op aan mijn pas overleden grootvader", liet de invaller na afloop optekenen.

Tomas Taecke in Kortrijk

"Na twee maanden afwezigheid ben ik ongeveer volledig fit", zei Capon na de wedstrijd in de mixed zone. "De voorbije wedstrijden speelde ik al volledig, maar vandaag ging dat misschien lastiger zijn op dit zware veld. Het doet deugd om te scoren na die nare periode. Ik hoop dat er nog veel goals volgen en dat ik opnieuw vertrokken ben".

Vanhaezebrouck gaf zaterdagavond de voorkeur aan de wederoptredende Brecht Dejaegere, die eveneens de netten deed trillen.

"Ik start natuurlijk graag aan de wedstrijd, maar vandaag was ik er niet zo rouwig om. Dejaegere kreeg de voorkeur en hij heeft het fantastisch gedaan. Na mijn lange blessure kan ik dit allemaal kaderen, maar straks wil ik natuurlijk zoals elke voetballer spelen. Het is aan mij om hard te werken en mij te tonen op training".

Over die strafschop die Nfor uiteindelijk miste, wou Capon kort na het laatste fluitsignaal niet al te veel kwijt.

"Zukanovic staat bovenaan het lijstje en wordt gevolgd door Nfor. Ik vind het niet zo erg dat hij de elfmeter nam, maar de manier waarop hij dat deed was wel allesbehalve. Tijdens de rust was ik aan het opwarmen, dus ik weet niet wat er gezegd is geweest. In ieder geval wordt dit deze week wel besproken".

"Uiteindelijk hebben we goed gereageerd na de slechte match in Bergen. De wedstrijden tegen OHL en Anderlecht die volgen zijn niet natuurlijk niet van de poes. In het klassement ligt alles dicht bij elkaar, daarom is het belangrijk dat we in wedstrijden tegen Lierse en andere bescheiden tegenstanders voor eigen volk de volle buit pakken".

"Dit doelpunt is er eentje voor mijn grootvader die onlangs overleden is. Hij heeft altijd alles voor mij gedaan en volgde mijn prestaties op de voet. Vandaag zat mijn oma voor de tv, dus ook voor haar is dit een opsteker", aldus Brecht Capon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties