Interview "Club moet voor de spiegel staan"

Tomas Taecke
| 7 reacties
"Club moet voor de spiegel staan"
Foto: © SC

In een gesprek met Voetbalkrant liet gewezen coach en speler van de club Hugo Broos zich kort uit over de malaise bij blauw-zwart. "Als Club opnieuw geen kampioen wordt, moeten ze echt eens voor de spiegel gaan staan", weet de Leuvenaar.

door Tomas Taecke

"Op zich is de huidige situatie bij Club niet zo bijzonder", legt Broos uit. "Dat gebeurt bij Evergem, bij Anderlecht of bij eender welke club. Natuurlijk is de druk bij Club veel groter wanneer de resultaten slecht zijn. De onrust neemt andere proporties aan dan bij pakweg Lierse".

"Georges Leekens staat onder druk en het wordt een bijzonder moeilijke opdracht om zich te handhaven. Wél is het zo dat men moet beseffen dat niet alleen de trainer schuld treft. De spelerskern is minstens even verantwoordelijk voor de huidige malaise".

"Club moet in ieder geval eens voor de spiegel staan. Ik heb er geen functie, dus kan er ook niet veel over zeggen. Maar als je in zeven jaar tijd geen enkel kampioenschap binnenhaalt, moet je toch eens nadenken wat er fout zit. Als Club ook dit seizoen naast de titel grijpt, wordt het tijd om eens grondig alles in vraag te stellen", aldus Hugo Broos.

Lees hier het volledige interview met Hugo Broos!
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties