Reactie Allegri: "Vechten tot de laatste wedstrijd"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Allegri: "Vechten tot de laatste wedstrijd"
Foto: © SC

Vooralsnog wil het voor het AC Milan van trainer Massimiliano Allegri sportief nog niet vlotten. Zowel in de eigen Serie A als in de Champions League. Allegri zag zijn manschappen in het Champions League- treffen met Malaga dan ook weer veel slordige fouten maken.

Toch boeken de Rossoneri vooruitgang. AC Milan verzorgde tegen groepsleider Malaga een 1-1 gelijkspel en dat had erger kunnen aflopen. "We moeten nauwkeuriger worden. We moeten nog meer vooruitgang gaan boeken want soms maken we nog te makkelijk fouten. Hoe dan ook, het team gaat vooruit en we gingen voor een overwinning vanavond", aldus Allegri na afloop.

"Alle wedstrijden in de Champions League zijn moeilijk. We moesten het tempo hoog houden maar je speelt wel drie wedstrijden in de week. Dat is niet makkelijk."

Toch was de trainer blij dat zijn spelers recht bleven tegen de Spaanse ploeg. "De spelers kunnen terugkijken op een goede wedstrijd, ook al werden er fouten gemaakt. Ik mag niet klagen. We moeten het in de Serie A beter gaan doen en in Europa blijven vechten tot de laatste wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties