Reactie Casillas: "Verdienen niet zo te lijden"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
Casillas: "Verdienen niet zo te lijden"
Foto: © SC

De honger is groot bij Real Madrid-doelman Iker Casillas. Mede daarom heeft de Spanjaard het moeilijk met het matige vertoon van zijn club tegen Dortmund. Casillas weet dat de fans hunkeren naar een tiende kampioenschap in het prestigieuze toernooil.

De laatste keer dat de Koninklijke die trofee in de lucht mocht houden was in 2002. Ondanks de sterke selectie leek Real Madrid tegen Borussia Dortmund (2-2) niet meteen op een mogelijke eindoverwinnaar en dat doet pijn bij Iker Casillas. “We verdienen het niet zo te lijden in de Champions League. We krijgen veel meer doelpunten tegen dan we in de competitie gewend zijn”, vertelde Casillas de Spaanse pers.

Afzonderlijk

Misschien dat het beter is om het toernooi stap voor stap te bekijken. “We moeten ons richten op het bereiken van de knock-outfase, daarin is ieder duel afzonderlijk belangrijk en worden we gemeten aan de hand van onze tegendoelpunten."

"Uit deze wedstrijd halen we wel weer iets positiefs, zo moet je er ook naar kijken. Maar blij met een gelijkspel in de laatste minuut zijn we ook weer niet. Als we winnen van Manchester City kunnen we doorgaan”, besluit een hoopvolle doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties