Reactie Alessio: "We hadden meer kunnen scoren"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Alessio: "We hadden meer kunnen scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Assistent-trainer van Juventus Angelo Alessio was blij met de prestatie van Juventus tegen Nordsjaelland (4- 0). De Italianen walsten over de Denen. Die laatsten vonden geen antwoord op het spel van De Oude Dame.

“We creëerden een heleboel kansen en hadden meer dan vier doelpunten kunnen scoren”, vertelde de assistent-trainer aan de pers. “We voerden overal de druk hoog op en we speelden de stijl van voetbal die we altijd zouden moeten spelen.”

Ook loofde hij de veelzijdigheid van zijn team. Alessandro Matro en Sebastian Giovinco kwamen aan de aftrap. “Giovinco speelde heel goed en we kennen zijn kwaliteiten. Voor Matri is het jammer dat hij niet kon scoren, maar hij speelde ook een solide wedstrijd”, voegde de oefenmeester toe.

“Conte (trainer van Juventus red.) kiest zijn aanvallers per wedstrijd, gebaseerd op onze tegenstander. Het belangrijkste is dat ze klaar staan als we ze nodig hebben, zoals Fabio Quagliarella vanavond.”

Juventus staat op het moment derde in groep E met zes punten. Dat is er één minder dan Chelsea en Shakhtar. Als de Oude Dame wil doorstoten naar de volgende ronde, dan moet het op de volgende speeldag in eigen huis winnen van Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties