Reactie Messi: "De bal wilde niet binnen"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Messi: "De bal wilde niet binnen"
Foto: © SC

Lionel Messi vindt het jammer dat Barcelona verloor tegen Celtic Glasgow. Volgens de Argentijn stond het geluk niet aan hun zijde, waardoor ze de drie punten niet mee naar huis konden nemen.

De doelpalen, de lat en de doelman zorgden ervoor dat de bal niet binnenging. “We hebben beter gespeeld dan twee weken geleden, maar de bal ging er niet in”, vertelde hij aan de verzamelde pers na de wedstrijd. “Hetzelfde gebeurde in Camp Nou. Zij speelden heel defensief en loerden op de counter. Ze zijn heel goed op corners en stilstaande fases. Zo hebben ze twee doelpunten kunnen scoren.”

In de 90ste minuut wist de Argentijn nog te scoren, maar toen was het al te laat. Hij droeg zijn doelpunt op aan zijn zoon Thiago, al had Messi liever gewonnen. “Uiteindelijk betekende dat doelpunt niets, want de wedstrijd was al verloren. Maar er zijn nog genoeg wedstrijden om doelpunten op te dragen aan mijn zoon”, besloot de sterspeler van Barcelona.

Ex-Beerschot-speler Victor Wanyama en Tony Watt zorgden voor de doelpunten bij de thuisploeg. De Schotten komen ze op twee punten van Barcelona in groep G van de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties