Cissokho scoort en krijgt rood in gelijkspel Valencia en Valladolid

Sander De Graeve

Valencia speelde 1-1 gelijk op het veld van Real Valladolid. Valencia startte het seizoen slecht. Het stond voor de wedstrijd op de elfde plaats met veertien punten. Valladolid stond een plaats hoger met evenveel punten.

Aly Cissokho was zondagmiddag de opvallendste man op het veld. Hij scoorde in de eerste helft de 0-1 op aangeven van Andrés Guardado. In de tweede helft ging de verdediger van held naar antiheld.

In de 64e minuut beging de verdediger van Valencia een penaltyfout die hem ook een rode kaart opleverde. Pérez faalde niet en bracht Valladolid op 1-1. Daarna konden geen van beide ploegen nog een vuist maken.

Valladolid en Valencia verliezen elkaar dus niet uit het oog in de stand. Ze hebben nu allebei vijftien punten.