6 (!) ontslagen in minder dan een maand

Fabian Morren
| 16 reacties
6 (!) ontslagen in minder dan een maand
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

De competitie is zestien speeldagen ver en Dirk Geeraerd is al de zesde trainer die ontslagen werd. Dat cijfer is helemaal opmerkelijk als je weet dat na elf speeldagen nog geen enkel ontslag te noteren viel.

22 oktober: Ron Jans wordt ontslagen bij Standard. De Nederlander is er nog maar enkele maanden aan de slag, maar kan geen goede resultaten voorleggen.

23 oktober: AA Gent zet coach Trond Sollied op straat. De Noorse oefenmeester kan de resultaten van de voorbije jaren niet herhalen en er blijkt een probleem te zijn met de motivatie.

27 oktober: Cercle Brugge wacht lang, maar uiteindelijk grijpt de rode lantaarn toch in. Bob Peeters kon met zijn team maar één keer winnen en wordt bedankt voor bewezen diensten.

4 november: Georges Leekens wordt op de keien gezet in Brugge. De 0-1-nederlaag tegen Zulte Waregem kost hem de kop. Na een 2 op 18 vindt het bestuur van Club de tijd rijp om in te grijpen.

12 november: Chris Janssens heeft de boter gegeten bij Lierse. De Pallieters verliezen kansloos van Beerschot, wat de druppel is voor eigenaar Maged Samy.

18 november: Waasland-Beveren zakt verder weg in het klassement na een 2-6-nederlaag tegen Club Brugge. Het bestuur ontslaat coach Dirk Geeraerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties