Lambrecht: "Kijken rond voor vervanger van Harbaoui"

Lambrecht: "Kijken rond voor vervanger van Harbaoui"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roger Lambrecht was maandagavond te gast in Extra Time. De voorzitter van Lokeren beleeft momenteel hoogdagen met zijn club. Bepaalde spelers staan dan ook in 'the picture', net als de trainer.

Lokeren heeft nu zes wedstrijden op rij gewonnen. "Het is niet omdat we nu zes matchen winnen dat we een ploeg hebben om kampioen te spelen", aldus Roger Lambrecht. "We hebben altijd goed gevoetbald, maar we hebben veel punten laten liggen in het begin."

Tijdens de winterstop vertrekken een aantal spelers naar de Afrika Cup. Waaronder Harbaoui, eigenlijk de enige echte spits in de kern.  "We zijn daarvoor aan het rondkijken. We zullen zien. Of ik zelf ga moeten bijpassen? Dat zal op dit moment niet nodig zijn. We hebben toch wat spelers verkocht. Hoeveel we gekregen hebben voor De Ceulaer? Genoeg hé", zei Lambrecht die over bedragen heel weinig wou prijshouden. "

Patosi is zich in beeld aan het spelen bij andere clubs. Een eventueel vertrek sloot Lambrecht niet uit. "In voetbal wil je beste spelers altijd houden, maar je moet het ijzer smeden als het heet is. Met De Ceulaer hetzelfde. Die werd 29 jaar en wat als hij tegen zijn zin bij Lokeren gaat spelen? Dat zijn afwegingen die je moet maken. Als het moment gekomen is, moet je daar rekening mee houden."

Voor Peter Maes had hij niet als lof. "Ik denk dat hij de beste trainer is die we al gehad hebben. Hij brengt jongeren en jongeren willen naar ons komen. En hij brengt resultaten en goed voetbal. En dat is toch nog altijd het belangrijkste in het voetbal. Verhaeghe heeft me inderdaad gebeld, maar om te zeggen dat Club Brugge Peter Maes niet zou komen halen."

Het stadion raakt niet vol. "Een nieuw stadion is dan ook niet aan de orde. Als we het vol krijgen kunnen we daar misschien wel eens over denken. Maar momenteel kunnen we niet voor de topzes spelen én een nieuw stadion bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties