Parish: "Zaha gaat niet weg in januari"

Parish: "Zaha gaat niet weg in januari"
Foto: © SC

Als het van voorzitter Steve Parish afhangt, zal Wilfried Zaha tot het einde van het seizoen bij Crystal Palace blijven. Hij zal de jonge rechtsbuiten zeker en vast niet op de transferlijst zetten in januari.

Nochtans staan de clubs voor het talent met Ivoriaanse roots in de rij: zowel Manchester United als Arsenal hebben al hun interesse in de jonge international getoond. Toch is Parish krachtdadig tegen talkSPORT: “Zaha zal na januari zeker en vast nog spelen bij Crystal Palace.”

“Er is nog geen enkele club die een officieel bod heeft gedaan en als dat gebeurd zullen we alle opties bekijken, maar op dit moment is het voor ons vooral belangrijk om terug in de Premier League terecht te komen”, ging de voorzitter van Crystal Palace verder.

De club staat momenteel tweede in de Engelse tweede klasse, dus een promotie zit er voorlopig nog steeds in. Parish hoopt dat die eventuele promotie Zaha ook volgend jaar kan doen blijven bij de club. “Wilfried zal ooit bij een topploeg in de Premier League terechtkomen en ik denk niet dat onze club zo snel kan ontwikkelen als hem, maar het zou leuk zijn als hij zijn eerste kansen op het hoogste niveau bij ons geniet”, besloot Parish.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties