Balotelli krijgt nog tot Nieuwjaar om zich te bewijzen

Balotelli krijgt nog tot Nieuwjaar om zich te bewijzen
Foto: © SC

Manchester City is niet blij met de prestaties van Mario Balotelli. Als de Italiaanse spits zijn niveau niet opkrikt in de volgende weken, staat er hem waarschijnlijk een transfer of een uitleenbeurt te wachten. Balotelli vindt dat vermoedelijk niet eens erg en AC Milan staat alvast te springen.

Het voorbije weekend was Balotelli alweer niet goed aan het spelen in de derby tegen Manchester United. Mancini heeft al aangegeven dat de Italiaanse aanvaller speelt met zijn carrière door zijn gebrek aan professionaliteit. Als hij zijn levensstijl niet voor Nieuwjaar omgooit, zal hij vermoedelijk uitgeleend of verkocht worden.

Of Balotelli dat erg vindt, is nog maar zeer de vraag. Velen denken dat hij staat te trappelen om terug naar Italië te trekken. Volgens Goal.com staat AC Milan al klaar om hem in januari over te nemen. De vraagprijs van 20 miljoen Pond zou voor de Milanezen financieel wel een probleem zijn, maar ze zouden wel enkele miljoenen willen uitgeven per jaar aan een leenbeurt van de Italiaanse international.   

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, zegt in The Guardian dan weer dat Balotelli niet vertrekt en ook na Nieuwjaar nog bij The Citizens zal spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties