Fellaini excuseert zich maar wijst scheids met de vinger

Robby Morren
Robby Morren
| 39 reacties
Fellaini excuseert zich maar wijst scheids met de vinger
Foto: © SC

Marouane Fellaini beseft dat hij zwaar uit de bocht is gegaan. Hij verontschuldigt zich dan ook voor de kopstoot die hij zaterdag uitdeelde aan Ryan Shawcross. Tegelijkertijd wijst hij wel de scheidsrechter met de vinger omdat die hem onvoldoende beschermde.

Everton geraakte tegen Stoke City niet verder dan een 1-1 gelijkspel maar het gespreksonderwerp was de koptstoot van Fellaini. De scheidsrechter heeft het incident niet gezien en dus mocht Fellaini blijven staan maar op basis van het beeldmateriaal zal hij ongetwijfeld een zware schorsing krijgen. De Rode Duivel biedt ondertussen zijn verontschuldigingen aan.

"Ik verontschuldig me bij Ryan Shawcross, bij mijn ploegmaats en bij alle supporters die de wedstrijd bijwoonden", laat Fellaini noteren op het virtuele huis van zijn club.

Geen bescherming van ref
Toch blijft het niet bij verontschuldigingen alleen. Hij legt ook uit dat de scheidsrechter hem niet correct beschermde. "Er werd heel veel geduwd en getrokken in het strafschopgebied en ik kreeg geen enkele bescherming van de scheidsrechters. Toch besef ik dat ik nooit had mogen doen wat ik gedaan heb."

"Ik heb me ook verontschuldigd bij de manager en het bestuur. Ik heb geen excuus, ik was teleurgesteld over de manier waarop ik werd behandeld en ik verloor de controle over mezelf. Dat was onprofessioneel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties