Galatasaray wint topper en heeft vijf punten voorsprong

Galatasaray heeft de topper van Fenerbahçe gewonnen met 2-1. Doordat ook Besiktas gisteren punten verloor zet het al zijn concurrenten voorlopig op vijf punten.

Irtegun deed een cadeautje aan Galatasaray door na tien minuten in eigen doel te scoren, waarna Fenerbahçe duidelijk op zoek ging naar de gelijkmaker. Halfweg de eerste helft kwam die er ook via Kaldirim. Voor de rust stond de eindstand al vast, want tien minuten voor de spelers de kleedkamers in mochten, scoorde Inan de 2-1.

Na de rust werd er niet meer gescoord, maar Raul Meireles pakte wel nog zijn tweede gele kaart voor de bezoekers, die daardoor nog ene tiental minuten met een man minder aan de bak moesten. Galatasaray pakt drie zeer belangrijke punten in deze topper.