"Stijnen hielp me over off-day heen te komen"

"Stijnen hielp me over off-day heen te komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend stond Stijn Stijnen weer onder de lat bij Beerschot. Koen Vanlangendonck kreeg van de ervaren doelman veel steun na de 1-7 pandoering van de week er voor tegen Club Brugge.

Vanlangendonck werd immers niet van kritiek gespaard na de zeven tegengoals. "Ik kreeg steun van veel mensen, zoals van onze keeperstrainer Pier Thyssen en van collega Stijn Stijnen", vertelt Van Langendonck in HBvL. "Samen met Pier analyseerde ik de wedstrijdbeelden en de doelpunten. Met Stijn deed ik dat ook, maar dat ging verder. Hij is een doelman met ervaring, hij heeft ook zulke wedstrijden meegemaakt. Het deed enorm veel deugd om daar met hem over te kunnen praten."

"Dat hielp om me sneller over die offday heen te zetten. Ik besefte al snel dat het geen zin had om daarmee in mijn hoofd te blijven zitten. Het was gebeurd en ik kon de klok toch niet terugdraaien. Daarom heb ik op de dinsdagtraining de knop omgedraaid en ben ik opnieuw keihard beginnen werken, om klaar te zijn tegen de dag dat Beerschot me weer nodig heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties