Carlos Bacca geraakt niet door theoretisch rijexamen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Carlos Bacca geraakt niet door theoretisch rijexamen
Foto: © SC

Carlos Bacca is dan wel de topspits van Club Brugge, ergens geraken zonder zijn chauffeur lukt vooralsnog niet. De spits slaagde immers niet in zijn theoretisch rijexamen.

De kans dat u Carlos Bacca net als Legear met het betere stunt- en vliegwerk een huis ziet binnenrijden is dus quasi nihil. "Een chauffeur heb ik ­eigenlijk niet nodig want ik kan rijden. Maar omdat mijn Colombiaanse rijbewijs in ­Europa niet geldig is, mag ik niet de baan op. Ik probeer mijn rijbewijs hier te halen, maar ik ben niet geslaagd voor mijn theoretisch examen", aldus Bacca aan het Nieuwsblad.

Waar de spits wél in slaagt is het opsturen van shirts naar familie en vrienden, hij stuurde er al honderden op. Hij maakt er vooral arme kinderen blij mee: "Ik geef de shirts aan familie en aan vrienden van familie. Nu al drie jaar achter elkaar proberen we op de tweede zondag van de advent iets te doen voor de arme kinderen in mijn dorp. In de periode van Kerstmis probeer ik hen gelukkig te maken met een klein cadeautje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties