Reactie Been niet tevreden: "In 2013 uit een ander vaatje tappen"

Robby Morren
Robby Morren
| 24 reacties
Been niet tevreden: "In 2013 uit een ander vaatje tappen"
Foto: © SC

Racing Genk moet de winterstop in met 1 op 9 na het gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Trainer Mario Been geeft toe dat zijn team ondermaats presteerde. "Dit is een vervelend moment", geeft hij toe.

Robby Morren in Beveren

"Ik heb gehoord dat Brian uitgleed bij die tegengoal en dat is doodzonde. Na die gelijkmaker ging het publiek er achter staan en de rest heb je gezien. Helaas."

"Ik kan niet zeggen dat deze ploeg niet gewerkt heeft maar we hebben de energie in verkeerde dingen gestoken. We hebben niet gevoetbald en dat moet juist tegen deze ploegen. Als je die eindpass een paar keer zag, dat was gewoon niet goed."

Vervelend moment
"Dit is voetbal en dit zijn vervelende momenten. Genk heeft al heel goed voetbal gebracht en dan word je bewierrookt en wat we nu hebben laten zien was veel te weinig maar dan nog staan we in de top zes en zijn de verschillen klein."

"We zullen in 2013 uit een ander vaatje moeten tappen en iedereen zal weer met beide voeten op de grond moeten beginnen. Als je negen keer gelijkspeelt, dan is dat veel te veel voor een club als Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties