STVV zet zware contracten aan de deur

STVV zet zware contracten aan de deur
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden zal in de terugronde met een bijzonder jonge kern voor de dag komen. De Limburgers moeten de tering naar de nering zetten en halen alle zware contracten uit hun kern.

Vincent Euvrard, Gregory Dufer, Dimitri Daeseleire en Maxime Annys kregen het nieuws dat ze best op zoek gaan naar een nieuwe club, want de loonlast moet dringen naar omlaag. De club zou anders de licentie niet meer kunnen halen.

Eerder werden al Reza en Andrade weggedaan en nu moet ook voorgenoemd viertal zijn koffers pakken. "Ik heb begrepen dat ik een te dure speler ben", aldus Euvrard in HBvL. "Vrijdag werd mij verteld dat ik dus weg moet. STVV wil voluit de kaart van de jeugd trekken. Zij voetballen onder beperkte contracten. De club moet zelfbedruipend worden, de jongste jaren werd er telkens weer een pak verlies geleden. Blijkbaar werd het hoog tijd voor drastische maatregelen."

De vier kregen ook het nieuws dat ze na Nieuwjaar niet meer in de kern worden opgenomen en dus geen wedstrijdpremies meer krijgen indien ze de voet stijf houden en toch willen blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties