Nieuwe rol voor Suarez na komst Sturridge

Yves Dekoning
| 10 reacties
Nieuwe rol voor Suarez na komst Sturridge
Foto: © SC

Brendan Rodgers heeft hoge verwachtingen van Daniel Sturridge. Hij zal zelfs topschutter Luis Suarez een rij achteruit schuiven om de nieuwe aanwinst beter tot zijn recht te laten komen bij Liverpool.

Liverpool heeft met Daniel Sturridge een jonge aanvaller in huis gehaald. De 23-jarige Engelsman gaf zelf al aan dat hij liefst centraal in de spits speelt en zal daar ook zijn kans krijgen. Voorlopig speelde Brendan Rodgers met Luis Suarez als enige aanvaller en de Uruguayaan doet dat uitstekend. Hij scoorde dit seizoen al vijftien keer in de Premier League, slechts één goal minder dan Robin van Persie.

Rodgers zal na de komst van Sturridge zijn systeem aanpassen: "Ik denk dat de beste positie voor Daniel centraal is, met zijn snelheid. Luis zal spelen op de plaats die het beste is voor het team. Ik heb er de voorbije maanden al uitvoerige met hem over gesproken. We zijn dit al langer van plan. Bij Ajax speelde hij als een nr 10 of als linksbuiten. Waar hij ook speelt, hij zal de bewegingen maken en ruimte creëren want hij is een speler van wereldklasse. Het zal geen probleem zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties