Manchester United nog niet zeker van volgende ronde FA Cup

Manchester United raakte in de derde ronde van de FA Cup niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van West Ham. Ook Sunderland, Stoke City en Fulham zijn nog niet zeker van de volgende ronde.

Weinig echte stunten in de derde ronde van de FA Cup. Enkel het verlies van Newcastle in en tegen Brighton & Hove Albion was een echte stunt. Toch zijn er wel een aantal clubs uit de Premier League tot een replay gedwongen.

West Ham United – Manchester United 2-2

Cleverley had Manchester op voorsprong gebracht halfweg de eerste helft, maar enkele minute later bracht Collins West Ham alweer langszij. In de tweede helft scoorde diezelfde Collins nog eens. Lange tijd leek hij op weg om matchwinnaar te worden, maar daar besliste Robin van Persie in de toegevoegde tijd anders over.

Bolton Wanderers – Sunderland 2-2

Voor Simon Mignolet zag het er even slecht uit. Na een doelpunt van Lee voor de rust en eentje van Sordell vlak na rust stond zijn Sunderland 2-0 in het krijt bij Bolton. Dankzij een doelpunt van Wickham op het uur en Gardner een kwartier voor tijd werd er toch nog een replay uit de brand gesleept.

Ook Stoke kon niet winnen bij Crystal Palace (0-0), Fulham raakte thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Blackpool. Manchester City, Chelsea en Tottenham wonnen wel overtuigend hun wedstrijden.