Galatasaray biedt vijftien miljoen op Sneijder

Nicolas Delacourt
| 22 reacties
Galatasaray biedt vijftien miljoen op Sneijder
Foto: © SC

Volgens Turkse media doet Galatasaray een serieuze poging Wesley Sneijder over te nemen van Internazionale. De 28-jarige middenvelder kan in Italië niet rekenen op speeltijd, omdat hij weigert akkoord te gaan met een verlaagd loon in een nieuw contract.

In Turkije hoopt men dat i Nerazzurri bereid zijn Sneijder voor vijftien miljoen euro te verkopen. Sneijder speelde dit seizoen, zijn vierde in Milaan, slechts vijf wedstrijden. Sinds 26 september kwam de Champions League-winnaar niet meer in actie en zijn naam wordt al maanden gelinkt aan tal van clubs.

Galatasaray maakt nu echt werk van hem, bevestigt voorzitter Unal Aysal aan GSTV, het officiële tv-kanaal van de Turkse club. Maandag dineerde Unal met collega Massimo Moratti van Inter.

"We hebben gepraat over hoe onze clubs samen kunnen werken qua voetbalacademies. Ook kwam het onderwerp Sneijder ter sprake: ik kan zeggen dat we positieve vorderingen hebben geboekt aangaande zijn komst. Ik verwacht dat het binnen enkele dagen helder zal zijn, we gaan onderhandelen en hopelijk krijgen we korting op zijn transfersom. Als Inter akkoord gaat met ons bod, kan deze transfer worden afgerond."

De vraag is hoezeer Sneijder zélf openstaat voor een onbekend avontuur in de niet zo befaamde Süper Lig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties