Cerimagic: "Onder de indruk van Aalsterse fans"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Cerimagic: "Onder de indruk van Aalsterse fans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Armin Cerimagic, de talentvolle spits van AA Gent, heeft het naar zijn zin bij Aalst. De Bosniër speelt er tot het eind van het seizoen op huurbasis. "Ik zag de wedstrijd tegen Antwerp en raakte onder de indruk van de Aalsterse fans."

Cerimagic onthult in het Nieuwsblad dat hij al op jonge leeftijd een interessante aanbieding kreeg: "Op mijn twaalfde kreeg ik al een voorstel van Inter Milaan, maar ik was nog een kind en vond de stap naar het buitenland te vroeg. Ik werd opgeleid bij de Bosnische landskampioen Zeljeznicar Sarajevo dat me vorig jaar wou doorsluizen naar de A-kern. Toen achtte ik de kans wel rijp voor Gent."

Bij Gent speelde Cerimagic nog niet , dus kwam de uitleenbeurt bij Aalst niet ongelegen: "Ik speelde er enkele oefenmatchen en zat wel eens op de bank, maar echte speelkansen kwamen er niet. Techniek en snelheid zijn mijn troeven. Aalst betekent voor mij een nieuwe start. Ik zag vrij snel dat Aalst over een jonge, maar talentvolle groep beschikt."

"Ik werd goed opgevangen in Aalst. Ik kan er rekenen op de steun van de Slavische spelers Filipovic en Petrovic, maar ook de andere spelers sloten me meteen in de armen. De andere nieuwkomer Delic kende ik niet persoonlijk, maar hij maakte op training indruk." Aalst speelt morgen thuis tegen Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties