Higuaín: "Focus op winst Champions League"

Nicolas Delacourt
| 16 reacties
Higuaín: "Focus op winst Champions League"
Foto: © SC

Ondanks de achterstand van zestien punten op leider Barcelona blijft Gonzalo Higuaín geloven in een goed seizoen. "We moeten blijven vechten."

"Ik voel me goed. De twee maanden dat ik niet kon spelen waren zwaar, maar als de coach het vraagt ben ik klaar om negentig minuten te spelen," aldus de Argentijn.

Higuaín erkent dat zijn team het niet gemakkelijk heeft, maar hij weigert de titel op te geven. "Het is een moeilijke situatie maar we moeten blijven vechten. Er is nog een lange weg af te leggen. We moeten terug in onze goede vorm komen."

Over de schorsing van Ramos, die vijf speeldagen bedraagt, zei de aanvaller: "Sergio heeft zich verontschuldigd. Zo'n dingen gebeuren in het heetst van de strijd. We hopen dat dit niet meer gebeurt want hij is een belangrijke speler voor ons."

De Argentijn weerlegde de geruchten over een slechte sfeer in de kleedkamer, en verdedigde Mourinho: "Het team is volledig verenigd. We staan allemaal achter onze trainer, we moeten hem respecteren. Enkel op die manier kunnen we prijzen winnen. Vorig seizoen was zeer goed, met mooi voetbal en veel doelpunten. Nu is ons niveau wat minder en dat baart zorgen, maar dat is voetbal en in voetbal kunnen dingen snel veranderen. We hebben vijf zware maanden competitievoetbal voor de boeg en een zware Champions League-opponent, maar we gaan er alles aan doen om prijzen te pakken. Dit is Real Madrid en we moeten vechten voor ons shirt."

Higuaín maakte nog duidelijk dat de focus op Europa ligt: "De Champions League niet winnen is nog niet eens in ons opgekomen. Het is een fantastisch toernooi en we hopen dat we die trofee nog eens naar huis kunnen nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties