Reactie Janssens: "Teleurgesteld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Janssens: "Teleurgesteld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Janssens speelde een sterke partij op het middenveld van Westerlo maar werd vervangen door Iachtchouk in de tweede helft. Hij was teleurgesteld dat Westerlo niet verder raakte dan een 1-1 gelijkspel.

Sander De Graeve in Aalst

"Ik ben teleurgesteld door dit gelijkspel, ik had veel liever gewonnen. We hadden het meeste balbezit en kregen ook de beste kansen", aldus Janssens.

De middenvelder zag zijn ploeg in de eerste helft op achterstand komen: "Na een aanval van ons slikken we een goal op de counter, dat is heel jammer. Zelf hadden we in de eerste helft nog wat kansen maar tot scoren kwamen we helaas niet meer."

Er was beterschap in de tweede helft: "We kwamen scherp uit de kleedkamer en het is jammer dat we niet verder kwamen dan die 1-1. Nu staan we vijf punten achter Oostende. We moeten deze teleurstelling te boven komen en naar de toekomst kijken."

Janssens werd vervangen door Iachtchouk: "Of ik meer druk voel nu hij er is? Neen, het is gewoon een goede speler die erbij komt. Ik was teleurgesteld over de wissel maar het is een keuze van de trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties