Reactie Dauwen: "Te veel spelers onder niveau"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Dauwen: "Te veel spelers onder niveau"
Foto: © SC

Frank Dauwen, de oefenmeester van Westerlo, reageerde teleurgesteld na het 1-1 gelijkspel tegen Aalst. Hij vond dat er te veel spelers onder hun niveau acteerden, vooral in de eerste helft: "Tegen Woluwe vorige week was het nochtans wél goed."

Sander De Graeve in Aalst

"We gingen voor de drie punten vandaag", opent Frank Dauwen. "We wisten natuurlijk dat Aalst hier enthousiast en gemotiveerd voor de dag zou komen. Ze hebben dan ook een sterke thuisreputatie."

Westerlo slikte in de eerste helft een doelpunt na een counter: "We liepen een paar keer op de snelle omschakeling van Aalst. We stonden bij de 1-0 met te veel mensen voor de bal waardoor we al snel moesten achtervolgen."

"In de eerste helft bleven veel spelers onder hun niveau. Tegen Woluwe was iedereen nochtans wel bij de les vanaf de eerste minuut. Dat was vandaag niet het geval. We speelden te laks en de tweede bal was meestal voor Aalst."

"In de rust vroeg ik een reactie van mijn spelers. Die kwam er ook met veel druk op de bal. We hadden de wedstrijd in handen toen. Na de 1-1 bleek echter dat we onze beste pijlen verschoten hadden waardoor dat we onnodig terugtrokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties