Roland Duchâtelet verdedigt transferbeleid

Roland Duchâtelet verdedigt transferbeleid
Foto: © SC

De kritiek van de Standardfans op Roland Duchâtelet en het transferbeleid van Standard zijn de laatste dagen enorm gegroeid. De voorzitter gaat nu in de tegenaanval in een persbericht op de site van Standard.

“Al anderhalf jaar is er een scoutingcel actief onder leiding van Jean François De Sart. Die cel levert enorm goed werk. Onze trots is net dat we talenten vinden die nog niet bekend zijn bij het grote publiek. We maken dan misschien wel fouten zoals elke club, maar er wordt sneller over een slechte transfer gesproken dan over een goede. Kijk maar naar de basisspelers in onze huidige kern waar in het begin van hun periode bij Standard kritiek op was”, aldus Duchâtelet op de website van Standard.

Ook over de uitgaande transfers wist de voorzitter iets te zeggen. Het was volgens hem niet voorzien dat Pocognoli ging vertrekken, ook al speelt Van Damme momenteel op zijn plaats. “Bij elke transferperiode stelt een ploeg een lijstje op van mensen die eventueel mogen vertrekken, waarmee we niet zeggen dat die allen moeten vertrekken. Als een speler als Pocognoli een mooie kans krijgt voor zijn carrière, willen wij niet de rem op zijn carrière zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties