Rednic belooft fans nieuwe spelers: "Ze komen er aan"

Rednic belooft fans nieuwe spelers: "Ze komen er aan"
Foto: © SC

Mircea Rednic voelt ook dat er iets broeit bij de supporters van Standard en heeft dus zijn kar gedeeltelijk gekeerd. De Standardcoach probeert de gemoederen te sussen met de aankondiging dat er vlug transfers zullen volgen.

"Het is niet makkelijk om tijdens de wintermercato de juiste transfers te doen, want er is bitter weinig tijd", vertelt Rednic in Het Nieuwsblad. "Meneer Duchâtelet doet de nodige inspanningen om mijn wensen te vervullen. Een dezer dagen zullen twee of drie nieuwe spelers hun handtekening zetten. Dat is geen ijdele hoop meer, maar een zekerheid. Ik krijg een aanvaller, een linksvoetige verdediger en misschien komt er ook nog een aanvallende middenvelder bij."

Rednic deed er alles aan om de fans te sussen, want die zijn na het vertrek van Goreux en Pocognoli niet te spreken over voorzitter Duchâtelet, die ze dit weekend al op de korrel willen nemen. "De spelers die we op het oog hebben, zullen onmiddellijk inzetbaar zijn in de topper tegen Anderlecht. Ik ben erg optimistisch en ben ervan overtuigd dat de komende transfers een goede beurt zullen maken bij Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties