Galatasaray wint topper van Besiktas

Galatasaray heeft de punten thuis gehouden na een spannende topper tegen Besiktas. Na 90 minuten stond er een 2-1 eindstand op het scorebord. Galatasaray heeft nu vijf punten voorsprong in de stand op Besiktas en Fenerbahçe.

Colak zorgde al in de tweede minuut voor het openingsdoelpunt en op slag van rust zag het er heel goed uit voor de thuisploeg toen Riera de voorsprong verdubbelde. Vlak na rust scoorde Sivok echter tegen, waardoor het nog spannend werd voor Galatasaray.

Zeker toen Felipe Melo op het uur werd uitgesloten, was het nog een halfuurtje bibberen voor de thuisploeg. Wesley Sneijder viel iets voor het uur in en speelde zo zijn eerste minuten in Turkije. Zijn team hield de voorsprong uiteindelijk vast, waardoor Galatasaray uitloopt in de stand.