Dagano: "Wil ooit naar België terugkeren"

Niels Ceulemans
| 27 reacties
Dagano: "Wil ooit naar België terugkeren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moumouni Dagano, voormalige spits van Beerschot en Genk, kan zich vanavond met Burkina Faso plaatsen voor de kwartfinale van de Afrika Cup.

De 33-jarige spits heeft genoeg aan een punt om de kwartfinale van de Afrika Cup te bereiken. In de GVA toont hij dat hij zijn Belgisch avontuur nog niet vergeten is.

"In Genk speelde ik misschien wel mijn beste seizoenen van mijn leven, maar Beerschot was de belangrijkste periode. Ik hoor de gezangen van de Kielse fans nog steeds in mijn hoofd. Indrukwekkend, hoor.”

Dagano vervolgt dat hij Beerschot nooit is vergeten. “In Frankrijk volgde ik de matchen op tv, maar in het Midden-Oosten is dat moeilijker. Het doet me pijn dat de club zo laag staat. Ik kan niet geloven dat ze zouden zakken, die club hoort toch thuis in eerste?"

Moumouni sluit tot slot een terugkeer naar Belgie niet uit. “Ik lig nog vier maanden onder contract, daarna ben ik een vrije speler en wil ik naar België terugkeren. Waarom niet naar Beerschot? Ik hou van Antwerpen, ik sta daar zeker voor open.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties