Hofmans: "Geloof steeds minder in overname"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 525 reacties
Hofmans: "Geloof steeds minder in overname"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Al weken lijkt het erop dat Filip Antoine De Graeve de redder wordt van tweedeklasser Antwerp. De man kwam nog niet met geld over de brug. Voorzitter Jan Michel had eerder al zijn twijfels, nu lijkt ook Gunther Hofmans minder overtuigd dat de overname er nog komt.

Als de overname er uiteindelijk niet komt, snapt Hofmans de bedoelingen van De Graeve niet. “Ik kan me niet voorstellen welk belang iemand heeft om zo veel moeite in iets te steken als dat nergens toe leidt”, aldus Hofmans in Het Nieuwsblad.

“Waar zou het De Graeve om te doen zijn als er straks niks van in huis komt? Aandacht? Al bij al wordt dat toch maar regionaal opgevolgd. Ik begrijp gewoon het achterliggende idee niet als dit gewoon op niks uitdraait.”

De kandidaat-overnemer kon wel belangrijke informatie inkijken: “Dat is zo maar hoe hou je dat tegen? Bij elke overname moet je inzage krijgen in bepaalde zaken. Dat hebben wij anderhalf jaar terug ook gevraagd. Met die informatie op zich kan hij weinig aanvatten.”

Ondertussen zat Antwerp niet stil op de transfermarkt: “Met Vandenbrouck en Laerenbergh zijn er al twee nieuwe spelers en straks test Sylvain Macé met de invallers. Valt dat mee, dan nemen we hem erbij. Verder verwachten we ook nog één of twee spelers van Manchester.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties