Interview Annys en STVV gaan in onderling overleg uit elkaar

Annys en STVV gaan in onderling overleg uit elkaar
Foto: © SC

Het zat er al even aan te komen, maar het huwelijk tussen Maxime Annys en STVV is afgelopen. Deze namiddag werd in onderling overleg het contract van de 26-jarige middenvelder verbroken. Annys gaat nu op zoek naar een andere club.

Annys verruilde afgelopen zomer OH Leuven voor het ambitieuze Sint-Truiden. Daar moesten ze echter half dit seizoen de tering naar de nering zetten en een aantal zware contracten moesten sneuvelen. "Het was een moeilijk halfjaar, maar ik begrijp de mensen van STVV wel hoor", vertelt Annys aan Voetbalkrant.com. "Ze hadden het niet zo breed meer en sleepten al die eersteklassecontracten mee van vorig seizoen nog. Daar ben ik ongelukkig ook het slachtoffer van geworden."

"Maar chapeau voor hoe Sint-Truiden de zaken met mij heeft afgehandeld. Bart Lammens heeft alles correct gedaan. Ik verlaat de club ook niet met ruzie. Ik begrijp wat hen er toe noopte om deze beslissing te nemen."

Annys is nu vrije speler en is dus niet gebonden aan de transferdeadline van vanavond. "Ik heb iets meer tijd nu ja. Maar ik mag toch ook niet te lang stilliggen. Hoe langer ik niet voetbal, hoe langer het duurt voor ik weer topfit ben. Ik heb wel een beetje het gevoel dat wat ik al die jaren heb opgebouwd nu een serieuze deuk heeft gekregen. Maar voetbal is relatief: je bent maar zo goed als je laatste match. Maar met een anderhalve week hard trainen, denk ik dat ik er weer sta", aldus nog Annys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties