"Kljestan speelt zondag"

"Kljestan speelt zondag"
Foto: © SC

Het liep woensdag nog niet zoals het hoort met Demy de Zeeuw. Geen twijfel dus dat Sacha Kljestan na zijn schorsing weer in de ploeg komt. Trouwens, met de Amerikaan in de ploeg heeft Anderlecht bijna geen wedstrijd meer verloren.

Van den Brom liet er ook geen twijfel over bestaan: Kljestan staat morgen aan de zijde van Biglia. "Het duo Kljestan-Biglia heeft zijn waarde al voldoende bewezen dit seizoen. Woensdag was Sacha nog geschorst, maar zondag zal hij weer spelen. We hebben tegen Genk gezien dat De Zeeuw nog verschillende weken zal nodig hebben om zijn beste niveau te halen", aldus de Nederlander.

De heenmatch ligt nog steeds vers in het geheugen. "Ik hou daar heel slechte herinneringen aan over. Wat op Sclessin gebeurde, had niets met voetbal te maken. Maar dat ligt in het verleden. We willen een mooi spektakel zondag aan onze supporters aanbieden. Die incidenten heb ik niet nodig om mijn spelers te motiveren. Ik wil geen vechtmatch. Dat zou Anderlecht onwaardig zijn", zei Van den Brom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties