Benfica verliest dure punten

Benfica heeft twee kostbare punten laten liggen op het veld van Nacional. Het werd na negentig minuten uiteindelijk 2-2. Er vielen ook drie rode kaarten in een spektakelrijke partij.

Porto kan straks een gouden zaak doen en alleen leider worden in de Primeira Liga, dankzij het puntenverlies van Benfica. Het speelde 2-2 gelijk op Madeira. Nacional kwam snel op voorsprong dankzij Barcellos, maar de bezoekers hadden in de eerste helft al orde op zaken gesteld dankzij een eigen doelpunt en een goal van Urretaviscaya.

Vlak na rust scoorde Mateus echter de 2-2 voor de thuisploeg, wat uiteindelijk ook de eindstand zou worden. Cardozo kwam nog in de ploeg bij Benfica om alsnog de drie punten mee naar huis te nemen, maar de club wist niet meer te scoren. Marçal van Nacional en Cardozo en Matic van Benfica pakten in de slotfase nog een rode kaart.