Higuain vol vertrouwen over treffen met United

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Higuain vol vertrouwen over treffen met United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gonzalo Higuain gelooft dat zijn team Real Madrid voldoende individuele kwaliteit in huis heeft om Manchester United schade te berokkenen. Woensdagavond staan de twee Europese grootmachten tegenover elkaar in 1/8e finales van de Champions League.

Real Madrid snakt naar een nieuwe eindoverwinning in het kampioenenbal. Het is ondertussen al 11 jaar geleden dat ‘de Koninklijke’ de beker met de grote oren in de wacht wist te slepen en dus wordt het tijd dat daar verandering in komt. Dat vindt ook Gonzalo Higuain.

“United is een zeer compact team en het is geen verrassing dat ze het iedere keer opnieuw tot de eindronde van de Champions League weten te schoppen. We gaan dus absoluut ons beste niveau moeten halen. Maar hoe dan ook hebben wij genoeg individuele kwaliteit in ons team om hen schade aan te brengen.”, klinkt het zelfzeker bij de Argentijnse international.

Real Madrid kan zich volledig richten op de Champions League en de bekercompetitie in eigen land nadat het de titel al vroeg in het seizoen verspeelde aan een oppermachtig Barcelona. Higuain hoopt dat de fans meegaan in dat verhaal en hun team onvoorwaardelijk steunen. “We hopen dat de fans honderd procent achter ons staan. Er bestaat geen twijfel over dat we woensdagavond alles zullen geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties