Gallas vergelijkt Bale met Christiano Ronaldo

Thomas Eeckhout
| 0 reacties
Gallas vergelijkt Bale met Christiano Ronaldo
Foto: © SC

Tottenham-ster Gareth Bale is in bloedvorm en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo wordt hij onder ander geprezen door zijn teammaat William Gallas, die Bales vrije trappen op gelijke hoogte zet met die van Christiano Ronaldo.

Gareth Bale scoorde in zijn laatste vier wedstrijden zes doelpunten. Gisteren scoorde de Welshman opnieuw twee keer in de Europa League-wedstrijd tegen Lyon. Niet alleen het aantal doelpunten toont aan dat Bale in bloedvorm verkeert, ook de kwaliteit van zijn doelpunten mag er zijn. Gisteren schilderde hij twee vrije trappen in doel, wat zijn ploegmaat William Gallas de gelegenheid gaf om de loftrompet te luiden.

Gallas is dan ook vol lof over zijn jonge teammaat. De verdediger is wild van Bales traptechniek. "Gareth heeft een unieke manier van trappen", vertelde Gallas aan L'Equipe. "Hij werkt elke training als een bezetene aan zijn vrije trappen. En met succes, want op Christiano Ronaldo na zie ik niemand in staat om de bal op die manier te trappen. De bal komt zo snel naar beneden dat het voor keepers enorm moeilijk is om het traject van de bal te beoordelen."

  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties